Over niet al te lange tijd ga je naar de middelbare school en dat is best spannend! Natuurlijk wil je zo veel mogelijk weten over de verschillende scholen, zodat je de school kunt kiezen die het beste bij jou past. Maar misschien ben je ook wel benieuwd wat je zoal te wachten staat in de brugklas. Bij ons kun je je aanmelden als de basisschool een VWO advies heeft gegeven. Heb je een HAVO/VWO advies en wil je heel graag komen? Vraag dan een gesprek aan, dan kunnen we samen kijken of Trinitas Gymnasium de school is die het beste bij je past.

Trinitas Gymnasium is een kleinschalige school met 640 leerlingen. Dat lijkt best veel, maar dat is het voor een middelbare school niet. Na een paar weken merk je dat je iedereen begint te kennen.
Het gebouw is modern en ruim en heeft drie verdiepingen. Tussen de lokalen zijn studieruimtes. Hier kan je tijdens een tussenuur rustig werken en in de pauzes gezellig met je vrienden zitten.
Er komt een nieuwe Internationale Campus naast Trinitas Gymnasium. Welke kansen zie jij voor een internationale carrière?

Kom kennismaken

Wij zijn Trinitas Gymnasium. Aangenaam. Wie ben jij? Om ons goed te leren kennen hebben we verschillende mogelijkheden. Natuurlijk kun je bij ons langs komen op de Open Dag of een informatieavond bijwonen. Maar we hebben ook speciale expeditiemiddagen waar je de school echt in bedrijf kunt zien.

Wil je alvast wat zien van onze school? Klik dan op onderstaande filmpjes.

Virtuele tour door Trinitas Gymnasium
Rondleiding door twee leerlingen
Brugklasvoorlichting

Open Dag

Tijdens een Open Dag staat onze school open voor ouders en leerlingen van groep 7 en 8. De school is in bedrijf en je kunt bij de verschillende vakken een kijkje nemen. De eerstvolgende Open Dag vindt plaats op zaterdag 11 februari 2023.

Expeditiemiddag

Echt een middag meemaken hoe het is om bij ons naar school te gaan? Schrijf je dan in voor de expeditiemiddag. Je volgt een serie korte lessen. Dan weet je zeker dat je bij ons wil zijn. De data van de expeditiemiddagen voor schooljaar 2022-2023 zijn woensdag 16 november 2022 en woensdag 15 februari 2023.

Informatieavond

Op donderdag 3 november 2022 vindt onze informatieavond plaats. We geven dan informatie over de school en het gymnasiale onderwijs.

Pregymnasium

Vond je de Expeditiemiddagen heel leuk en vind je het te lang duren voordat je echt naar het Gymnasium mag?

Op Trinitas hebben we een Pregymnasium module beschikbaar die je thuis kunt volgen: Pregymnasium module. Hartstikke leuk om alvast meer te weten te komen over de klassieke oudheid en hoe je die eigenlijk elke dag nog terugziet in ons dagelijks leven. Van Harry Potter, Asterix en Obelix tot en met Magnum ijsjes.

Heb je de module helemaal ingevuld, dan kun je hem opsturen of inleveren bij ons op school en krijg je een certificaat!

Je kunt bij ons aanmelden als de basisschool een VWO advies heeft gegeven. Heb je een HAVO/VWO advies en wil je heel graag komen? Vraag dan een gesprek aan, dan kunnen we samen kijken of Trinitas Gymnasium de school is die het beste bij je past.

En? Heb je er een goed gevoel bij en wil je je graag aanmelden. Leuk!

Je kunt je aanmelden als je een VWO advies hebt gekregen. Heb je een HAVO/VWO advies en wil je heel graag komen? Vraag dan een gesprek aan, we kijken dan samen of Trinitas Gymnasium de school is die het beste bij je past.

Inschrijfformulieren leerjaar 1 zijn op de volgende wijze te verkrijgen:

• aanvragen per e-mail
• aanvragen per telefoon, 036 – 845 24 00
• ophalen bij de receptie van de betreffende school of
• via deze link: 2022-2023 aanmeldformulier Trinitas Gymnasium
• op de Informatieavond of Open Dag

Om in te schrijven voor leerjaar 2 en hoger kun je contact opnemen met:

• De Leerlingenadministratie op telefoonnummer 036 – 845 23 61